Millores a la plaça de l’Església per convertir-la en un espai funcional i polivalent

614

El passat 23 d’octubre va cloure l’actuació de transformació de la plaça de l’Església per convertir-la en un espai funcional i polivalent, apte per a la celebració d’esdeveniments. S’hi han eliminat les pilones i boles protectores que delimitaven l’espai central de la plaça, i s’hi han col·locat sis bancs extraibles i vuit jardineres circulars mòbils de fundició.

El regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Lluís Esteve, ha explicat que “l’actuació ens ha permès dignificar aquet espai central del barri de La Vila i fer-lo multifuncional per desenvolupar-hi activitats de caire cultural i lúdic, com el Vimart i d’altres que s’hi faran”. En la darrera actuació feta a la plaça de l’Església es van col·locar un seguit de boles protectores per delimitar l’espai per als vehicles que accedeixen a la plaça per anar a l’aparcament del Vapor.

La inversió total ha estat de 324 euros, els bancs han estat cedits per la Diputació de Barcelona i els Serveis Tècnics Municipals de l’Ajuntament han reciclat les jardineres del seu estoc.