Montse Farell relleva Cisco Querol en la presidència de la Penya Barcelonista de Martorell

614

Montse Farell serà la presidenta de la Penya Barcelonista de Martorell per als propers dos anys i substitueix Cisco Querol, qui va accedir al càrrec fa un any i mig. Així s’ha decidit aquest vespre en la celebració de l’Assemblea General Ordinària de Socis de l’entitat, que ha aplegat 22 socis amb dret a vot i que s’ha celebrat al local de la penya, a la plaça de l’Era del Pedró 3, al barri de Can Carreras.

Durant l’assemblea s’han tractat set punts, entre els quals destaquen la presentació de les activitats previstes per a l’any 2017 (com la 40a pujada a Montserrat), el canvi en un dels articles dels estatuts de l’entitat i l’aprovació del relleu a la presidència de la Penya Barcelonista de Martorell.

Farell, que ja formava part de la junta directiva de la penya, passa a ocupar la presidència per als dos propers anys. D’aquesta manera, els vocals seran Vicenç Mesalles, Maria Font i Quim Miró. Francesc Xavier Pechs es converteix en el nou tresorer de la penya, mentre que Carme Simó serà la vicepresidenta de l’entitat i Cisco Querol ocuparà el càrrec de secretari, sense deslligar-se del tot de l’entitat.

La nova presidenta va conèixer la Penya Barcelonista arran de la seva arribada a Martorell i va decidir formar-ne part per donar un cop de mà a Cisco Querol en la seva tasca dins la junta directiva.

Farell apunta a tenir cura dels socis com a línia mestra per seguir treballant fins el proper 2019. “Volem obrir la penya als socis, busquem la transparència i regularitzar la nostra situació, l’experiència ens ha ensenyat a com hem de fer les coses”, ha destacat. Per la nova presidenta, “la unió que hi ha dins la junta directiva serà la base per fer créixer una entitat que és molt present en el teixit associatiu de Martorell”.