Mossos d’Esquadra i Policia Local desmantellen una plantació de marihuana al carrer del Mur

795

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell i la Policia Local van desmantellar el passat 10 d’abril una plantació de marihuana en una casa del carrer del Mur. La investigació es va iniciar a finals d’octubre quan agents de la Policia Local, en un acompanyament a l’arquitecte tècnic municipal, van detectar una forta olor característica de marihuana en aquesta casa. Els agents també van comprovar que s’escoltava un soroll continu de ventilació i que les finestres es trobaven tapiades de forma rudimentària.

Gràcies a les gestions d’investigació realitzades per la Unitat d’Investigació de Martorell, els agents van aconseguir constatar que efectivament a l’interior d’aquest immoble hi havia una plantació de marihuana. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van certificar que el consum elèctric era desmesurat per un immoble d’aquestes característiques i que la instal·lació estava manipulada.

Finalment, el 10 d’abril, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell, es va realitzar una entrada i escorcoll a la casa. Els agents van localitzar quatre sales amb instal·lació necessària pel cultiu de marihuana, unes 400 plantes, 300 esqueixos de marihuana i 6,5 quilograms de marihuana envasada al buit, llesta per a la seva distribució.

La casa, destinada en la seva totalitat al cultiu de marihuana, presentava parets amb grans forats i parets que havien llençat a terra per facilitar la instal·lació dels aparells. Degut a aquest estat, es va requerir l’arquitecte municipal per tal que fes una inspecció i comprovés si hi havia risc d’enfonsament. La investigació continua oberta per detenir els responsables d’aquesta plantació.