Nou Martorell lliura el premi gros d’una campanya de Nadal que ha repartit 9.000 euros

910

L’associació de botiguers Nou Martorell va lliurar aquest pasat dilluns el xec de 1.000 euros sortejat entre els participants de la campanya de compres de Nadal als seus establiments associats. La guanyadora va ser Maria José Catalán, qui va invertir la totalitat de l’import del premi en un dels establiments que formen part de l’associació. La promoció d’enguany va repartir 9.000 euros durant el desembre.

Maria José Catalán, veïna d’Abrera, va ser la guanyadora del sorteig del premi de 1.000 euros, celebrat dissabte al Mercat Municipal Les Bòbiles. L’agraciada havia adquirit i emplenat una butlleta de participació a l’establiment associat Viñas e Hijos, i un cop obtingut el premi va decidir destinar la totalitat de l’import a Mobles el Pla.

30.600 butlletes esgotades i 9.000 euros en premis

Aquest és el premi gros d’una campanya que, tal i com explica el vicepresident de Nou Martorell, Toni Cruz, “ha estat tot un èxit. Hem esgotat les 30.600 butlletes repartides a 72 establiments associats que es lliuraven als clients per les seves compres”. La campanya de Nadal a Nou Martorell ha repartit en total 9.000 euros en premis: “a part del premi de 1.000 euros, s’han distribuït 400 butlletes amb un premi de 10 euros i 200 amb un de 20 euros. Els clients s’han mostrat molt contents per l’abundància de petits premis que s’han repartit”, apunta Cruz.

La resta de premis de la campanya de Nadal s’han de consumir abans del 5 de gener. Cruz admet que aquest tipus de campanyes “ajuden tant als botiguers dels barris nous de Martorell com als compradors, i estableixen un vincle entre les dues parts”.