Nova convocatòria d’ajuts del programa ‘Martorell Vila Activa’ per a l’impuls del comerç local

1146

L’Ajuntament de Martorell ha iniciat una nova convocatòria per a la presentació de les sol·licituds dels ajuts del programa ‘Martorell Vila Activa’ durant aquest 2012. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de setembre de 2012. Aquesta és la primera de les dues convocatòries que es faran aquest any.

Impuls per al comerç de Martorell
Aquest programa té com a objecte impulsar l’obertura i la transformació física d’establiments comercials i de determinats serveis personal i de restauració al barri de la Vila de Martorell. L’objectiu és el de dinamitzar i modernitzar el comerç de Martorell.

El programa s’insereix en el projecte d’intervenció integral en el barri de la Vila de Martorell. Els ajuts van destinats a promoure l’establiment de nous comerços o bé a transformar-ne d’existents. Els establiments que es podien acollir al programa eren: microempreses, petites i mitjanes empreses dels sectors comercial, serveis personals i restauració i bars.

Les persones interessades en obtenir els ajuts d’aquest programa han de formular un imprès que es pot obtenir en les dependències de la regidoria de dinamització comercial i turisme (Plaça de la Vila, núm. 7) de l’Ajuntament de Martorell.