Nova programació 2015 d’accions formatives adreçades a empreses i emprenedors

886
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat fomenta i impulsa per segon any consecutiu el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses. En aquest context, s’inicia la programació d’accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses per dur a terme durant aquest any 2015.

S’ha tancat un primer calendari per tot l’any on s’ofereixen 21 accions formatives durant els mesos de març a novembre de 2015. Altres accions, com xerrades Speaking Corner o altres cursos i tallers que acollim es comunicaran a mesura que se’n concretein les dates i els horaris.

Les accions formatives programades a Martorell engeguen el 13 d’abril amb el curs Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees. L’activitat es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell), a la sala de conferències del Molí Empresa.

A Olesa de Montserrat les formacions s’inicien aquesta setmana amb el curs Atreveix-te a emprendre: si vols, pots!, sessió inspiracional que tracta de donar energia a totes aquelles persones que per qualsevol motiu pensen que l’auto-ocupació pot ser una bona sortida professional, tinguin o no una idea de negoci.

Consulta l’oferta formativa 2015

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores. Les formacions es realitzen o a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell), o a les instal·lacions de Cal Rapissa del Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 08640 Olesa de Montserrat), segons la formació.

Inscripcions
Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia: Formacions realitzades a Martorell, imprescindible inscripció prèvia: Omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa, a moliempresa@martorell.cat o al telèfon 937 753 101. Formacions realitzades a Olesa de Montserrat, imprescindible inscripció prèvia: Omplint el formulari presencialment al Servei de Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 08640 Olesa de Montserrat), a promocioeconomica@olesam.cat o al telèfon 93 778 67 00