Nova xerrada del cicle ‘Eduquem en família’ per ajudar els fills a créixer

452

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell organitza dimecres 19 d’abril, a les 17.00h, una nova sessió del cicle ‘Eduquem en família’. En aquesta ocasió es farà la xerrada telemàtica ‘Relacions positives amb els fills i filles. Eines per ajudar els fills a créixer’. Anirà a càrrec de l’equip SEER – Salut i Educació Emocional.

L’objectiu és donar recursos a pares i mares per prendre consciència que cal acompanyar els fills i les filles en el camí de la vida i que han d’aprendre dels seus propis errors. Poder mantenir una bona comunicació és fonamental per poder fer-los costat en tot moment i ser el pal de paller emocional i psicològicament per assessorar-los des de ben petits. I al mateix temps, empoderar-los en les seves decisions.

Una activitat gratuïta, adreçada a pares, mares, tutors i persones que convisquin amb infants entre 5 i 12 anys. Inscripció telemàtica a aquest enllaç o adreçant-vos a l’oficina del Complex Educatiu presencialment o al telèfon 93 775 25 38.

La finalitat del programa ‘Eduquem en família’ és coordinar un catàleg d’activitats per les famílies per acompanyar i donar suport a la seva tasca educativa, que abraci les diferents etapes de la vida des de la infantesa fins l’adolescència i temàtiques diverses : autonomia personal i resolució de conflictes, criança positiva i educació emocional, transicions educatives, ús de pantalles i relació família-escola.

Amb aquest objectiu, des de la Regidoria d’Ensenyament s’organitzen diferents xerrades i tallers per a famílies dins l’oferta del catàleg de la Diputació, d’acord amb la detecció de necessitats realitzada conjuntament amb les AMPAs.