El martorellenc Pep Mas abandona el ral·li Dakar 2023 a causa d’una lesió

451
Pep Mas (imatge: ral·li Dakar)
Pep Mas (imatge: ral·li Dakar)

El pilot martorellenc del Pedregà Team Pep Mas s’ha vist obligat a abandonar el ral·li Dakar 2023 a l’Aràbia Saudita per culpa d’una lesió a l’espatlla. Una caiguda el primer dia i una forta topada en la tercera etapa han fet que el martorellenc no hagi pogut seguir en el ral·li, que en les primeres etapes ja ha vist com molts pilots han hagut d’acomiadar-s’hi a causa d’unes condicions molt exigents.

Els intents de seguir de Mas després de la visita amb una fisioterapeuta van arribar fins l’etapa 4, amb sortida i arribada a Ha’Il i que l’organització la va acabar abans d’hora a causa d’un temporal de fred i pluja. El martorellenc exposa com va ser la caiguda de la tercera etapa que ha estat determinant per a la decisió d’abandonar: “vaig picar ambla roda de darrere i vaig caure a terra, em vaig fer mal a l’espatlla dreta que ja portava tocada i havia hagut de baixar el ritme”.

Pep Mas, pilot Pedregà Team

L’integrant del Pedregà Team explica que van prendre la decisió un cop arribats al campament dels pilots i després que els metges l’exploressin i determinessin que pateix una fractura a l’espatlla. “Vaig començar l’etapa 3 molt animat però vaig tenir la mala fortuna de caure, després va començar a ploure, l’organització va anul·lar el que quedava i ens van desviar per la carretera i es va fer molt llarg”, ha dit.

Pep Mas, pilot Pedregà Team

Aquesta era la tercera participació del martorellenc al ral·li Dakar i l’ha tancat a la 87a plaça. el 2019, l’any de la seva primera participació, ja va dir adéu abans d’hora, mentre que el 2020 el va acabar en la 69a plaça, fent història i convertint-se en el primer martorellenc a finalitzar un ral·li Dakar.