Periferia Teatro arriba diumenge a la Nau 2 amb el muntatge ‘Núvol núvol’

420
Núvol núvol, de Periferia Teatro

Aquest diumenge 2 d’octubre arriba l’espectacle de titelles i actrius Núvol núvol, adreçat a un públic familiar i escolar a partir de 4 anys. La cita serà a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a partir de les 12.00h. Produït per Periferia Teatro, reflexiona al voltant de l’amor romàntic i és el primer dels tres espectacles de pagament que La Xarxa Infantil i Juvenil de Martorell ha programat en el primer trimestre de la temporada.

Núvol Núvol és un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infància, inspirat en el conte de La Sireneta. Fa una revisió, des de l’humor i l’amor, del que som capaços de fer per a estimar i per a que ens estimin.

Un muntatge de 50 minuts, que ha produït aquesta companyia de llarga trajectòria dedicada al teatre de titelles -des de 1989-, i que ha comptat amb el suport del Teatro Circo de Murcia, l’Instituto de las Indústrias Culturales de Murcia/ICA i el Centro Internacional de la Marioneta de Tolosa/TOPIC.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa, presenta aquesta primera proposta de la temporada i en destaca “que ha rebut premis i reconeixements com ara el Premi Drac D’Or al millor espectacle de la Fira titelles de Lleida 2021”.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació La Xarxa Martorell

També s’ha fet amb el Premi jurat Infantil millor espectacle 33 Festitíteres Alacant 2020, i amb el Premi millor espectacle de titelles i objectes Fetén 2020.

L’abonament per als tres espectacles de sala costa 12 euros -preu únic d’adults i d’infants-, mentre que el preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 7 euros. A més, hi ha una promoció Cinexic que s’aplicarà als abonaments, amb un descompte de 2 euros. Per a obtenir més informació i abonar-se, cal adreçar-se a la pàgina web de La Xarxa. Ho explica el president de l’entitat, Andreu Domènech:

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Des de l’entitat es recorda als abonats que, en el cas de no poder assistir a l’espectacle per causa del Covid-19 o per restriccions de mobilitat, es retornarà l’import de l’entrada. Igualment, si les restriccions d’aforament no permeten fer l’espectacle en la data prevista, se’n buscarà una de nova.