Petits i grans gaudeixen de la 3a Cantata solidària dels professors de l’Escola Municipal de Música

2160
3a Cantata Escola Municipal de Música
Representació del conte 'En Patufet' pels professors de l'Escola de Música

Un centenar i mig de persones ha gaudit aquest dissabte al matí de la tercera Cantata solidària que la Regidoria d’Ensenyament i l’Escola Municipal de Música han organitzat en col·laboració amb Creu Roja i Càrites Martorell. L’objectiu d’aquesta representació musical ha estat recaptar aliments i altres productes bàsics per als més necessitats a través de la contribució de les famílies usuàries de les Llars d’Infants Municipals.

L’auditori Joan Cererols del Centre Cultural ha estat l’escenari d’aquesta actuació, que en aquesta edició ha representat el conte d’‘En Patufet’. Els professors de l’Escola de Música han estat els encarregats d’interpretar aquesta Cantata, amb el suport d’una veu narradora i diverses il·lustracions al llarg del relat per facilitar-ne la comprensió. Enguany, aquesta ha estat la segona ocasió que els músics han representat aquest conte, ja que aquesta Cantata ja va ser representada el passat mes d’abril davant els més petits.

Aquest acte solidari ha estat adreçat a les famílies usuàries de les llars d’infants del municipi. En lloc de pagar entrada, cada família ha hagut de fer una donació de material d’higiene per a Creu Roja i de material per al banc d’aliments destinat a Càritas Martorell. Per a Manolo Forniés, director de l’Escola Municipal de Música, aquesta “és una activitat per a què les famílies puguin gaudir amb els infants de la música, una cosa que cal fomentar”. A més, destaca la labor solidària que aquesta representació ha dut a terme durant tres anys consecutius.

Manolo Forniés, Director de l'Escola Municipal de Música

L’acte, presentat pel mateix Manolo Forniés, ha comptat amb cinc músics professors de l’Escola de Música: Carmen Valero al piano, Enric de Castro al saxo, Julià Borràs al violoncel, Iolanda Mauri al violí i Enric Pinazo al clarinet. La veu cantant ha estat Rosa Maria Palomera i el professor de trompeta, Isidre Delgado, ha estat el narrador del conte.