PIMEC descobreix el potencial exportador de les empreses del territori amb trobades individuals a Martorell

1109
Molí Empresa
Molí Empresa

PIMEC i l’Ajuntament de Martorell desenvoluparan una jornada de trobades individuals amb empresaris interessats a buscar oportunitats de negoci internacionals. Les sessions es desenvoluparan el pròxim 11 de maig, de 9.00 a 18.00h, en trobades de 50 minuts de durada, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. PIMEC ofereix la possibilitat de realitzar una jornada individual i personalitzada per tal d’atendre les consultes internacionals de les empreses i alhora valorar les possibilitats de col·laboració.

L’exportació està cada cop més implantada en la visió i estratègia de les pimes catalanes. Exportar ajuda a augmentar la facturació i a diversificar el risc. Tot i així, té les seves dificultats si no es coneixen bé els procediments i les oportunitats. Per aquest motiu PIMEC i l’Ajuntament de Martorell consideren que, per tal de millorar la situació actual de l’economia i assegurar la continuïtat de les pimes, s’hauria d’apostar per la internacionalització dels seus productes i marques en nous mercats. Aquesta trobada pretén fomentar l’activitat internacional entre les pimes de Catalunya a través de l’assessorament i la consultoria, així com de la subcontractació d’un export manager a temps parcial, realització d’estudis de mercat, gestió de subvencions, contactes amb distribuïdors i clients internacionals.

Assessorament individualitzat

Durant les trobades individualitzades diferents tècnics especialistes de PIMEC analitzaran, cas per cas, els interessos i projectes internacionals de les empreses assistents amb l’objectiu de donar solucions i pautes d’actuació per a la internacionalització de les empreses. Per tal que la preparació de les respectives trobades sigui al més eficient possible, es facilitarà als interessats a assistir-hi un breu qüestionari, a partir del qual ens podràs fer arribar els temes que siguin del teu interès per tractar a la reunió.

Informació i inscripcions

Les empreses interessades en assistir a aquestes trobades poden fer la seva inscripció a través d’aquest formulari o del telèfon 93 496 45 00. La jornada és de caràcter gratuït però cal fer reserva prèvia de la plaça aquí.