L’Espai Jove Punt Nord acull dimarts els tallers Fem Tec per a professionals

509
Espai Jove Punt Nord

L’Espai Jove Punt Nord acollirà aquest dimarts, 14 de febrer, a les 11.00h, una sessió Fem Tec. Un taller demostratiu d’algunes activitats dissenyades per promoure l’autoestima d’adolescents i joves. Es posaran en pràctica algunes propostes incloses a la guia How art you?, elaborada per la Diputació de Barcelona, que explora els processos artístics com a eines d’autoobservació i foment de l’autoconeixement.

Aquesta activitat va a càrrec de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell. S’adreça a qualsevol tipus de professional de la comarca que treballi amb joves de diverses àrees dels ajuntaments, com ara joventut, educació, esports o participació. I també de fora del consistori, com ara instituts, educadors de SIS, personal d’entitats del tercer sector o membres d’organitzacions juvenils.

Paula Fernández, dinamitzadora de l’Espai Jove Punt Nord, explica que aquests tallers “defensen l’autoconeixement, i proposen valorar el procés i no el resultat final de l’aprenentatge. Sovint, l’autoexigència pròpia dels joves estudiants fa que es fixin més en els resultats que no pas en gaudir del moment d’aprendre. El que podem treballar amb els joves, primer ho treballem nosaltres mateixos a través d’aquests tallers que ens impartiran uns dinamitzadors”.

Paula Fernández, dinamitzadora Espai Jove Punt Nord

Hi participarà una quinzena de professionals. L’enllaç al formulari d’inscripció és: https://ja.cat/FEMTECfeb23

Tallers Fem Tec