Promoció Econòmica ofereix idiomes i creació de webs a joves inscrits a Garantia Juvenil

400

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ofereix cursos d’idiomes i de confecció i publicació de pàgines web per a joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil, subvencionats pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell realitzarà a partir de setembre tres cursos:

Anglès. Nivell B1 (Marc Europeu de Referència) 240 hores
Alemanya. Nivell A1 (Marc Europeu de Referència) 150 hores
Confecció i publicació de pàgines web

Professionalitat 560 hores

Els cursos s’emmarquen dins el programa específic d’accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació, adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

El programa específic es dirigeix a proporcionar a les persones joves una formació en tecnologies de la informació i de la comunicació o en llengües estrangeres, ajustada a les necessitats del mercat de treball, per tal d’atendre els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses i les aspiracions de promoció professional i desenvolupament personal de les persones joves.

La formació és totalment gratuïta i els requisits per participar són tenir entre 16 i 24 anys d’edat, estar en situació d’atur, no estar realitzant cap formació i estar inscrits en el Ftixer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Garantia Juvenil
La Garantia Juvenil és una nova iniciativa de la Unió Europea (UE) per reduir l’atur juvenil amb ocupació de qualitat que té per objectiu que les persones joves que han deixat de treballar o de formar-se rebin en un termini de quatre mesos una oferta de treball, un període de pràctiques, formació en empreses o un curs de formació.

La Garantia Juvenil permetrà a tot jove empadronat a Catalunya rebre una oferta d’ocupació, formació o pràctiques en un termini màxim de 4 mesos, sempre que no hagi participat en altres accions formatives en els últims 30 dies, ni educatives en els últims 90 dies.

Preinscripcions

Els joves interessats ja poden realitzar la seva preinscripció a través d’aquest formulari o bé presencialment de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat )