Promoció Econòmica programa una formació sobre TPV i Bizum per a empreses

471

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, juntament amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, organitza una jornada de formació dedicada a les empreses interessades en aprofundir el seu coneixement sobre els Terminals de Punt de Venda (TPV) i Bizum, dues eines clau per a l’optimització dels processos de pagament. La sessió tindrà lloc el 21 de març, de 15.00 a 16.00h, en format telemàtic.

En un entorn comercial cada vegada més digitalitzat, les empreses busquen constantment maneres de millorar l’experiència de compra dels seus clients i optimitzar la gestió financera. La formació està dissenyada per oferir als empresaris, gestors de comerç i responsables de finances una comprensió completa de com aquests sistemes poden beneficiar la seva activitat comercial.

Aquesta formació s’adreça a empresaris, gestors de comerç, responsables de finances i qualsevol professional interessat a optimitzar els sistemes de cobrament i pagament de la seva empresa. Us convidem a unir-vos a nosaltres per descobrir com aquestes eines poden transformar la vostra activitat comercial, facilitar la gestió financera i millorar l’experiència de compra dels vostres clients.

La formació sobre TPV i Bizum representa un pas més en l’impuls de l’emprenedoria reafirmant el compromís de la comunitat empresarial amb l’excel·lència i la millora contínua. Empresaris i professionals estan convidats a unir-se a aquesta iniciativa que pretén transformar la manera en què les empreses interactuen amb els seus clients i gestionen els seus recursos financers.

Introducció als TPVS

Els Terminals de Punt de Venda (TPV) són dispositius electrònics que permeten la gestió de vendes i la realització de transaccions amb targeta de crèdit o dèbit de manera segura i eficient. Aquesta secció cobrirà els fonaments dels TPV, des de la seva funcionalitat bàsica fins als avantatges que ofereixen a les empreses, incloent-hi la millora en l’agilitat dels cobraments i l’increment de la seguretat en les transaccions.

Modalitats: TPV físics i virtuals

S’exploraran les dues principals modalitats de TPV: els físics i els virtuals. Els TPV físics són els dispositius que comunament veiem en punts de venda detallistes, restaurants i altres establiments, essencials per a la gestió de pagaments presencials. D’altra banda, els TPV virtuals representen la solució per a les vendes en línia, permetent als comerciants processar pagaments a través de les seves pàgines web de manera segura i còmoda. Es discutirà com cada modalitat s’adapta a diferents necessitats empresarials.

Bizum

Finalment, es dedicarà una secció especial a Bizum, un sistema de pagament instantani que ha revolucionat les transaccions entre usuaris i que cada vegada més empreses estan adoptant com a mètode de pagament. Bizum ofereix una forma ràpida i segura per enviar i rebre diners mitjançant el número de telèfon, simplificant enormement els pagaments digitals. Exploraran com Bizum es pot integrar en el model de negoci, els beneficis que aporta, tant a empreses com a clients, i com començar a utilitzar-lo.

Inscripcions