Més de 2.000 euros en material escolar a la campanya de Creu Roja i Fundació Carrefour

714
Campanya 'Tornada a l'escola solidària'
Campanya 'Tornada a l'escola solidària'

Creu Roja Baix Llobregat Nord i la Fundació Carrefour van recollir, els dies 2 i 3 de setembre, 1.530 euros en material escolar dins la campanya ‘Tornada a l’escola solidària’. L’objectiu és cobrir les necessitats d’un centenar de nens i nenes de la comarca que reprenen el curs escolar. A més, la Fundació Carrefour va donar 478 euros més en material a l’oficina martorellenca.

L’entitat hospitalària seguirà recopilant material a les seves oficines i completaran els lots amb el material que manqui, per tal de lliurar-los a les famílies. La referent tècnica de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, apunta que “podrem arribar a fer els lots per a tots els nens i nenes que atenem a la nostra oficina del Baix Nord”, i es mostra contenta perquè han fet “un pas endavant respecte l’edició anterior”.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja Baix Llobregat Nord

Els voluntaris de l’entitat van tornar a ser un actiu clau en la recollida. Tot i preveure comptar-ne amb 12, finalment n’han estat 16, repartits en quatre torns, que van estar prop dels clients del supermercat explicant-los la tasca que fan i recollint el material. Sanahuja valora com a “pilar de la nostra entitat” el paper dels voluntaris i agraeix la seva “implicació i ganes de ser-hi”.

Griselda Sanahuja, referent tècnica Creu Roja Baix Llobregat Nord

Després de la fase de la recollida de material, Creu Roja Baix Llobregat Nord ha iniciat aquesta setmana la fase d’elaboració dels lots i els entregarà a les famílies, fent-ho coincidir amb l’inici del curs escolar.