Publicades les 8 candidatures que es presenten a Martorell a les eleccions del 24 de maig

808

Fins a vuit candidatures han presentat oficialment a la Junta Electoral la seva llista per participar a les eleccions municipals previstes a Martorell el proper 24 de maig: CiU, PSC, Movem Martorell, PP, ERC, Plataforma Per Catalunya (PxC), MES (Moviment d’Esquerres) i SOM Martorell.

Les novetats respecte a les darreres eleccions municipals són les formacions de SOM Martorell, MES i Movem Martorell i l’absència de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), que no es presenta aquest cop. Des de l’any 1979, aquest serà el desè comici per triar els electes locals i amb rècord de candidatures. La campanya electoral començarà el 8 de maig.

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat de forma provisional aquest dijous les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals de 2015 a Martorell. Les llistes definitives es publicaran al BOPB el proper 27 d’abril.

De les 8 candidatures que es presenten a les municipals del 2015, només dues formacions repeteixen cap de llista: Francesc Josep Arpal (PP) i Adolf Bargués (ERC). Les novetats són Xavier Fonollosa (CiU), Lluís Tomàs (PSC), José Simón (Movem Martorell), Ismael Hernando (PxC), Adrià Arqué (MES) i Raquel Pérez (SOM Martorell).

Dels resultats de les urnes del proper 24 de maig en sortiran els 21 càrrecs electes que representaran l’Ajuntament de Martorell durant el període 2015-2019.