Quatre jugadors martorellencs guanyen l’or en els Campionats Comarcals de futbol sala base

1159
Campionats Comarcals Blanes (Imatge: Xavi Velasco)

Ferran López, Sergi Yañez i José Martínez s’han alçat amb la primera plaça dels Campionats Comarcals de futbol sala base que han acabat aquest migdia a Blanes, en la 9a edició d’una cita que reuneix els millors jugadors de les comarques catalanes. La primera plaça ha tingut color martorellenc, després que la selecció del Baix Llobregat dirigida per l’entrenador del primer equip del Sala5 Martorell, Víctor González, hagi brodat el campionat.

A Blanes, els baixllobregatins s’han mantigut invictes els dos dies de competició. Durant la fase de grups, quan es van enfrontar al Vallès Occidental (0-4) i a Andorra (2-1), en el grup 2. En la semifinal, han vençut clarament el Barcelonès Nord (1-5) i ja en la final, s’han imposat a la Catalunya Central per 5 a 3 i han certificat la medalla d’or.

Primera plaça femenina

Qui també ha marxat de Blanes amb una medalla d’or ha estat la martorellenca Maria Garcès, jugadora de l’AE Penya Esplugues i que ha debutat en una cita comarcal amb la primera plaça. Les baixllobregatines només han cedit en una ocasió en tot el campionat, i va ser ahir en la jornada inaugural, davant Barcelonès-Vallès Occidental (4-2). Contra Lleida, van golejar (11-1) i van accedir a la fase final. La selecció de la qual ha format part la martorellenca ha guanyat la semifinal davant Girona-Maresme-Osona-Vallès Oriental en la tanda de penals, després d’empatar a 4, i ha guanyat la gran final contra Barcelonès-Vallès Occidental, prenent-se la seva particular revenja.

Campionats Comarcals Blanes (FCF)

En la selecció benjamí del Baix Llobregat, on Gerard Carbó i Martí Gabaldón (de l’equip benjamí A de la UFS Martorell) han completat la convocatòria definitiva, no s’ha pogut celebrar cap medalla, i és que ha quedat fora del quadre final. Pel que fa Eloy Almagro, del conjunt infantil A de la UFS Martorell, ha competit pel Baix Llobregat en la categoria infantil. No ha pogut endur-se medalla tot i superar la fase prèvia amb dues victòries. En la semifinal, Almagro ha caigut en els penals contra el Vallès Oriental i en el partit pel tercer i el quart lloc, no ha pogut ambla selecció del Maresme.

Durant els dos dies de campionats comarcals hi han pres part 54 seleccions, i han estat 24 les que han assolit les fases finals. En el cos tècnic, a més del tècnic del primer equip del Sala5 Martorell, Víctor González, el president de l’entitat, Jordi Gay, i l’entrenador del cadet A, Iván Calle, també hi han estat presents.