17.7 C
Martorell
Dg, 19 maig 12:01

Al llarg de la seva història, Ràdio Martorell ha obtingut diferents reconeixements a la seva programació, que l’han situada en un lloc de prestigi dins les emissores municipals de Catalunya.

1985. L’espai Esquí a toperep un reconeixement per part de l’estació d’esquí de La Molina per la seva divulgació informativa del món de la neu.

1991. L’espai Ressò sardanistarep el premi concedit per l’Obra del Ballet Popular amb motiu del Dia de la Sardana per l’espai que va emetre coincidint amb l’emissió del programa número 500, dedicant 12 hores d’emissió contínua al món de la sardana.

1996. Finalista en l’apartat de millor tasca informativa local d’una emissora municipal als Primers Premis Catalunya de Comunicació Local, concedits per la Fundació de la Ràdio i de la Televisió Locals de Catalunya.

1997. Finalista en l’apartat de millor tasca cultural en la modalitat de ràdio pel programa El sac foradat, finalista en l’apartat de millor tasca informativa local d’una emissora municipal i accèssit a la millor tasca informativa local d’una emissora de ràdio als Segons Premis Catalunya de Comunicació Local, concedits per la Fundació de la Ràdio i de la Televisió Locals de Catalunya.

1999. Guanya el premi Rosalia Rovira al millor programa de producció pròpia de caràcter informatiu i divulgatiu produït per una emissora municipal per l’espai Martorell, Societat Anònima, en la 18 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

2001. Finalista del premi Rosalia Rovira al millor programa de producció pròpia per l’espai I jo quan faig vacances?, una producció que va presentar conjuntament amb emissores del Baix Llobregat Nord: Ràdio Abrera, Ràdio Esparreguera i Olesa Ràdio, en la 20 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

2002. Finalista del premi Rosalia Rovira a la millor ràdio municipal en la 21 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, juntament amb Ràdio Cornellà i Ràdio Barberà del Vallès.

2003. Finalista del premi Rosalia Rovira a la millor programa d’entreteniment per l’espai Queviures Miquel, en la 22 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

2006. Guanya el premi Rosalia Rovira al millor programa de producció pròpia per una emissora municipal per l’espai La Repassada, en la 25 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

2008. Finalista del premi Rosalia Rovira al millor programa de producció pròpia per a una emissora municipal pel programa Sendes en la 27 edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

2014. Com a part integrant de la Xarxa de Comunicació local, Ràdio Martorell rep el Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya en la categoria de comunicació de proximitat. El jurat va valorar la seva tasca apropant la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat.

12a Trobada d'Amics de Ràdio Martorell