La pel·lícula ‘Robot Dreams’ és la proposta d’animació del Cicle Gaudí

370

El Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català presenta Robot Dreams aquest divendres, 28 de juny, a les 20.00h, a la Casa de Cultura de la Vila. Un film de Pablo Berger, nominat a l’Oscar com a Millor Pel·lícula d’Animació.

DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme de la Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb molta pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

Robot Dreams és una tragicomèdia animada hispano-francesa, basada en el còmic del mateix nom de Sara Varon. Es va estrenar mundialment al 76è Festival Internacional de Cinema de Canes el 2023, en la secció de Projeccions Especials. Va rebre el premi a la Millor Pel·lícula en la secció Contrechamp del Festival de Cinema d’Animació d’Annecy.

L’entrada es pot comprar al web entrades.martorell.cat. Preus: 4,50 euros (anticipada general), 3 euros majors de 65 anys, Carnet Jove i Fed. Ateneus, i 2×1 socis Club La Vanguardia.