Rosanes suspèn la festa del barri, però ja pensa en la Fira de Santa Llúcia

994
Festes del Barri de Rosanes
Festes del Barri de Rosanes

L’associació de veïns del barri Rosanes ha decidit suspendre les seves festes, que estaven previstes per aquest cap de setmana del 18 i 19 de setembre. La junta de l’entitat veïnal ha comunicat la decisió, per carta, a tots els veïns i veïnes. El principal motiu és la impossibilitat de celebrar, a causa del protocol vigent, algunes de les activitats més emblemàtiques.

Davant la situació actual de pandèmia, la junta ha valorat si fer algun acte o deixar-ho per més endavant, aprofitant algun moment en el que les condicions siguin més favorables. Finalment, ha decidit suspendre-les. En la comunicació, explica que, arran de les reunions mantingudes amb el consistori martorellenc, s’ha explicat que “només es permet fer actes asseguts i amb mascareta”. Un fet que, per a l’organització, impedeix programar activitats que són puntals, com ara el sopars o serveis de bar.

D’aquesta manera, l’associació explica que “tenint en compte tots els pros i els contres, i veient que la gent està una mica desmotivada, entenem que cal suspendre la festa major del barri”, tal i com detalla Xavi Folqué, el seu president, qui confia “de poder fer la Festa de Santa Llúcia al desembre, esperant que la situació hagi millorat”.

Xavi Folqué, president de l'AV barri Rosanes

L’associació de Rosanes espera que els veïns i veïnes entenguin la situació actual, que encara limita la possibilitat de celebrar determinats actes, i que estiguin d’acord amb la decisió presa.