Sergi Corral: “En aquest PAS hem aconseguit el repte d’apujar el llistó”

1864
Sergi Corral, regidor de Cultura
Sergi Corral, regidor de Cultura

La 4a edició del Festival PAS guanya prestigi cada any, innovant la proposta artística i la posada en escena. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, explica que “l’any passat va ser un PAS fabulós, espectacular i novedós en alguns aspectes, i aquest any teníem el repte d’apujar el llistó, i crec que ho hem aconseguit”.

Jazz, funk, flamenc, swing, rock, música clàssica i dixieland, són alguns dels estils musicals que desfilaran enguany pel pont del Diable. Una combinació transgressora, atrevida, fresca i suggerent a càrrec d’artistes com Leonn and The New Funk i Gaspard Royant, juntament amb O Sister!, The Black Barbies, Guillem Roma, Chicuelo i Marco Mezquida; per últim, la Coral Ars Nova i el grup Percussions de Barcelona oferiran el Carmina Burana de Carl Orff.

“Grups amb una trajectòria ascendent que actuen a festivals de renom nacional. Estan a una alçada envejable i, que vinguin a fer concerts gratuïts al pont del Diable, ens posiciona el festival com a referent a la comarca”, subratlla el regidor.

Els concerts gratuïts i a l’aire lliure se celebraran durant tres caps de setmana (7 i 8 de juliol, 14 i 15 de juliol i 21, 22 de juliol) en el marc incomparable del pont del Diable com a teló de fons. I el 23 de juliol tindrà lloc el concert a pagament al Teatre El Progrés.

Així mateix, dins dels actes de commemoració de l’Any Palet, abans i després de cada concert podreu visitar l’exposició Josep Palet, tenor o res al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna. Tot plegat amb una amplia oferta de restauració per a tothom que vulgui fer un mos gaudint de l’espectacle.