Sessió informativa del curs ‘Muntatge d’instal·lacions solars fotovoltaiques’

1676

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell organitza aquest proper divendres, 22 de juliol, a les 10.00h, una sessió informativa sobre el nou curs ‘Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ emmarcat al projecte TTT Martorell Urban Lab. A la sessió es detallarà el pla d’estudi i els horaris, es resoldranels dubtes i es coneixerà a alguns dels professors.

El perfil de muntador d’instal·lacions solars fotovoltaiques és un dels perfils més demandats en el mercat de treball. El curs s’iniciarà amb un itinerari de competències digitals pel perfil d’operaris de 26 hores (de l’1 al 9 de setembre) per continuar després, del 12 de setembre al 25 de novembre, amb el curs d’Instal·lador de plaques solars fotovoltaiques. L’horari del curs és de 9.30h a 13.30h de dilluns a divendres.

En finalitzar, les persones participants tindran opció a fer pràctiques en empreses. A més, podran participar en una sessió d’Speed Dating, on coneixeran empreses instal·ladores a les que podran facilitar directament el seu currículum fent una breu entrevista.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la tècnica Eva Arias (earias@martorell.cat o bé al 93 775 31 01) l’abans possible per poder donar-los d’alta a la sessió.