S’estrena la Dream Cheers Academy, el nou projecte de la martorellenca Eva Martínez

433

La directora i coreògrafa Eva Martínez va presentar a mitjans d’aquesta setmana i en format virtual la Dream Cheers Academy, el seu nou projecte lligat al grup Dream Cheers. La martorellenca encapaçala el grup d’animadores des del 2003, el qual acumula més de dues dècades de vida i s’ha convertit amb, després de vint anys, en un dels grups europeus d’animadores més reconeguts arreu del món.

El grup Dream Cheers són el grup de ballarines d’animació de capçalera del FC Barcelona, però també ha estat present en esdeveniments esportius internacionals, com les finals dels campionats mundials de futbol femení, handbol, vòlei platja o de bàsquet, cites com l’Eurolliga o lligues europees. A més, han acompanyat la gira d’estiu de la selecció estatal de bàsquet durant 16 edicions i acumula dues dècades sota el segell del FC Barcelona.

Ara, a través de la Dream Cheers Academy, Martínez vol exportar el seu projecte de grups d’animadores a altres grups o joves que vulguin iniciar-s’hi i beure del seu mètode per seguir aprenent i formant-se, transmetent la seva experiència i el seu treball. I ho farà de manera virtual, a través dun lloc web on tothom qui hi estigui interessat podrà seguir classes de diferents disciplines i formacions en tots els àmbits que hi estan relacionats.

La martorellenca avança que “si no haguéssim tingut aquesta parada per la pandèmia no hagués sigut possible tirar endavant aquest projecte, ja que l’inversió de temps és brutal”. L’ús dels recursos en línia i tecnològics també ha sigut primordial a l’hora d’engegar i impulsar l’acadèmia, un luxe amb què formarà els grups o els joves que porten anys volent formar part del grup d’animadores.

Eva Martínez, directora Dream Cheers

En el projecte, els participants seleccionats rebran una formació en àmbits molt diferents i comptaran amb les pròpies integrants del grup Dream Cheers com a professores, així com també coreògrafs convidats i converses amb periodistes d’arreu.

“Un dels àmbits que més il·lusió em desperta és el fet de crear una pedrera d’animadores i que l’acadèmia pugui ser la base d’una llarga carrera de les Dream Cheers”, confessa la martorellenca. D’aquesta manera, la directora i coreògrafa espera que properament l’acadèmia arribi a un públic més gran, tant per a aquells seguidors que ja coneixien el seu treball com a aquells que l’estan descobrint.

Eva Martínez, directora Dream Cheers

El projecte de l’acadèmia ja es troba en línia per tots aquells que s’hi vulguin inscriure a les formacions. Per poder fer-ho, els participants hauran d’entrar al lloc web academy.dreamcheers.com