La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell organitza el 6è cicle Monoloaddictes, que portarà al municipi els millors monòlegs del panorama actual, per tal de diversificar la seva proposta cultural, potenciar i donar valor a aquest gènere teatral. La venda d’entrades es farà a través del portal municipal entrades.martorell.cat.

Després d’una temporada on s’han hagut d’anular la majoria d’espectacles, se segueix apostant per la Nau 2 de Ca n’Oliveres com a espai on desenvolupar l’activitat cultural de manera segura i amb totes les mesures sanitàries vigents, tot i que El Progrés també allotjarà algunes actuacions.

“Monoloaddictes és, segurament, la proposta escènica més lúdica de la Regidoria de Cultura. Seguim donant suport a la cultura en aquest vessant més humorístic i, novament, amb presència femenina. Esperem que agradi a tothom, ja que són noms que sonen força dins el món dels monòlegs”, comenta el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

El cicle s’inicia el proper diumenge 28 de febrer, a les 18.30h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres (c. de Juan de la Cierva, 2), amb l’espectacle La vida es rocanrol a càrrec del cantant i humorista Miguel Àngel Rodríguez ‘El Sevilla’. Què pensa la seva mare dels seus pèls, de la seva roba i dels seus tatuatges? Com educa als seus fills un home que té un grup que es diu Els Mojinos Escozíos?. Aquests i molts altres dubtes seran resolts en aquest assaig a mode de monòleg.

El 25 d’abril es reprogramarà l’espectacle Bona gent de Quim Masferrer en una doble funció, a les 16.30h i a les 19.00h, a El Progrés. Patricia Espejo ens durà Phi Beta Lamda el 4 de juny, a les 20.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. El 15 d’agost serà el torn de Txabi Franquesa, a les 20.00h, a la pista-jardí d’El Progrés amb Escocía. El 10 d’octubre JJ Vaquero presentarà Vaquero?, a les 18.30h. Per tancar l’any, Valeria Ros pujarà a l’escenari de Nau 2, el 10 de desembre, amb Mature.