Set equips de futbol sala de l’AE Martorell prendran part al projecte de valors +KESPORT

893

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria d’Esports, s’ha adherit al projecte +KESPORT, una iniciativa de la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Futbol. El +KESPORT ofereix la possibilitat de reconèixer la tasca d’integració de valors socials i esportistes dels clubs catalans.

Set equips de futbol sala de l’Associació Esportiva Martorell, dels dotze per al curs 2016-2017, seran els escollits per formar part del projecte de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Es tracta dels conjunts d’edats prebenjamí, benjamí i aleví, que estaran assessorats per un coach llicenciat en CAFE i amb titulació específica en l’àmbit del futbol.

Un coach com a guia

El coach, que serà present a les sessions d’entrenaments dels conjunts martorellencs, donarà suport als jugadors i als tècnics. El coach acompanyarà dins i fora de la pista els entrenadors, els formarà durant tot el projecte i avaluarà la implantació del +KESPORT.

Des de l’Ajuntament de Martorell, explica la regidora Belén Leiva, es vol reforçar els valors de l’esport que tenen a veure amb la relació entre els jugadors i amb els entrenadors, com són l’empatia, l’autoconeixement i les relacions interpersonals. “Aquest projecte vol integrar valors socials i esportius en la pràctica de l’esport. Anem més enllà de la pràctica de l’esport. Treballem la relació entre els companys de l’equip i envers la figura de l’entrenador”, ha dit.

Aquesta és la primera temporada en què el consistori s’adhereix al projecte +KESPORT. La intenció, segons ha admès la regidora d’Esports, és que sigui una iniciativa que s’allargui en el temps. “És una iniciativa molt important que es fa des de la FCF, la nostra finalitat és que s’adquireixin els valors, establir relacions amb els companys i les famílies, reforçar vincles entre famílies, jugadors, entrenadors i clubs”.

Els equips prebenjamins, benjamins i alevins de l’AE Martorell (71 esportistes) comptaran amb el suport del coach en les sessions d’entrenament dels dilluns i els dimarts durant la temporada.