Social Lovers i Big Friday celebren dissabte la festa #ElRetorn a la 2 de Ca n’Oliveras

2814

Social Lovers, entitat martorellenca sense ànim de lucre que té com a finalitat apropar els videojocs, la tecnologia i l’entorn de les xarxes socials, organitza la matinada de dissabte a diumenge, de 23.59 a 6.00h, la festa #ElRetorn a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. La proposta, per a majors de 16 anys, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i de #Big Friday Abrera.

El grup #Big Friday està format per joves abrerencs que coordinen festes a diversos municipis del Baix Llobregat Nord. En aquesta ocasió, aterren a Martorell de la mà de Social Lovers per tal d’oferir una matinal de música de ball de diferents estils, amb actuacions en directe, espectacle de llum i so amb cabina mapping 3D, interacció amb el públic i moltes sorpreses, segons ha avançat Albert Gil, responsable de Social Lovers Martorell. La proposta comptarà, a més, amb servei de bar a preus populars i terrassa habilitada a l’exterior del recinte.

Albert Gil, responsable Social Lovers

Albert Gil ha destacat que, amb aquests esdeveniments, “volem connectar persones a través de la música electrònica i el món digital 2.0; fer xarxa i crear un nexe comú entre els joves dels municipis del Baix Llobregat” que comparteixin aquests interessos.

Albert Gil, responsable Social Lovers

Les entrades anticipades es poden comprar al preu de 3,50 euros a www.ticketea.com amb una consumició a 8 euros. També es poden aconseguir a 5 euros a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment. L’aforament és limitat i els assistents rebran un obsequi commemoratiu de la festa.