L’avaria a la xarxa de subministrament d’aigua al barri del Torrent dels Llops es repararà dissabte a la nit

1484

L’avaria detectada a la xarxa de subministrament d’aigua potable de Torrent de Llops fa necessari actuar de forma urgent. L’Ajuntament de Martorell ha demanat a Sorea que la reparació es faci en horari nocturn, com a conseqüència de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus.

El tall d’aigua era previst, inicialment, entre les 10.00 i les 22.00h de diumenge 15 de març. Davant la situació excepcional provocada pel coronavirus, l’alcalde Xavier Fonollosa, d’acord amb l’associació de veïns del barri, ha reclamat a l’empresa concessionària del servei d’aigües que els treballs es duguin a terme entre les 22.00h de dissabte 14 de març i les 10.00h de diumenge 15.

Fonollosa ha indicat que “som conscients que és el moment més inoportú, però aquesta reparació no la podem ajornar perquè la xarxa podria tenir problemes nefastos i necessitar setmanes per reparar-la”. “Les havíem programat el diumenge en horari diürn pensant que l’afectació seria la mínima possible, però les indicacions avui són a l’inrevés: ens hem de quedar a casa i rentar-nos les mans sovint. Per això, farem el tall durant la nit, ja que entenem és quan menys aigua es necessita”. L’alcalde demana comprensió als veïns ja, en alguns moments, les obres generaran soroll de maquinària a la via pública.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les avaries s’ubiquen al carrer de Pau Roca, i al carrer de Josep Tarradelles amb Puig del Ravell. L’empresa habilitarà un punt d’aprovisionament d’aigua potable amb camió cuba a la plaça Pere Teixiné, on habitualment s’ubica la Deixalleria Mòbil per abastir els veïns que ho necessitin.

L’Ajuntament, l’associació de veïns i Sorea estan informant els afectats del nou horari programat per a la reparació, a través de cartells, notificacions a les bústies, la web de l’empresa i els mitjans de comunicació locals. Els clients que hagin facilitat a la companyia el seu número de telèfon mòbil rebran un SMS informatiu. El Centre d’Atenció Telefònica de Sorea atendrà els dubtes dels veïns.