Suspesa la tradicional ofrena floral al Fossar de Sant Bartomeu de la Diada Nacional

978

El govern municipal de Convergència i Unió ha acordat suspendre l’ofrena floral que cada any es fa el dia 11 de setembre a la tarda al Fossar de Sant Bartomeu en homenatge als patriotes morts per les llibertats de Catalunya i convidar tots els martorellencs a assistir a la gran manifestació de Barcelona. El govern ha pres aquesta decisió atesa la transcendència que enguany té per al futur de Catalunya la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona. La resta d’actes previstos inicialment es mantenen com estava programat.

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya començarà a Martorell el dilluns, dia 10, amb un concert de la Banda simfònica de Martorell a la plaça de l’Onze de Setembre, a partir de les 22.00 h. L’endemà, a partir d’un quart de nou del matí, es farà a la plaça de la Vila la 35 edició de la concentració per pujar la senyera a la muntanya de les Torretes. Després de desplegar la senyera, es farà lectura del manifest de la Diada.

A quarts de nou, també a la plaça de la Vila, es concentraran les motos clàssiques i hi haurà l’exposició i la tradicional passejada. La concentració celebra enguany el seu vintè aniversari. A dos quart d’onze es farà a la plaça de la Vila l’esmorzar popular i a dos quarts de dotze la ballada de sardanes amb la cobla Vila d’Olesa. El preu de l’esmorzar és de 7 euros; els tiquets es poden adquirir als establiments Fotografia Porta, merceria Elisa i Cal Xic.

Els actes de la Diada s’acabaran al vespre amb el concert d’havaneres que a partir de les set de la tarda oferirà el grup Espigari a la plaça de la Vila.