TIM Teatre porta dissabte a escena ‘El nom’, a benefici de Som Capaços

488

Aquest dissabte, 18 de maig, a les 18.00h, la Casa de Cultura de La Vila acull la representació de l’obra El nom, a càrrec de TIM Teatre. Es tracta d’un esdeveniment benèfic i un oferiment de la companyia teatral a la Fundació Tutelar Som Capaços. Els diners que es recaptin tindran una finalitat benèfica.

Aquesta és la primera activitat que duu a terme la Fundació al llarg de 2024. Montserrat Monturiol, secretària, explica que “TIM Teatre ens va oferir de manera gratuïta portar a escena la seva darrera obra ‘El nom’, basada en una pel·lícula francesa. Un muntatge que no ens deixarà indiferents i que captarà l’interès del públic”.

Montserrat Monturiol, secretària de la Fundació Som Capaços

Les entrades per veure l’obra es podran adquirir el mateix dia de la representació, i també hi haurà l’opció de fer donació a través del sistema de ‘Fila Zero’, al número de compte ES65 2100 5512 1602 0011 9785. En acabar la representació, es farà un brindis.

Monturiol explica que els beneficis que s’obtinguin es destinaran als projectes de la Fundació, que protegeix i té cura de persones legalment incapacitades judicialment i que estan mancades de pares i mares. Ara mateix una desena de persones fan l’acompanyament i es disposa d’una junta amb 9 persones, que té seu física per a l’atenció al públic al segon pis de la Casa Mestres, just al damunt de l’Esplai de la Gent Gran de La Vila.

Montserrat Monturiol, secretària de la Fundació Som Capaços

Des de la Fundació prioritzen molt “la xarxa de voluntariat. Una tasca molt important, perquè les persones que atenem necessiten un acompanyament individualitzat i que se sentin identificades amb el voluntari”. En definitiva, es tracta “d’un donar i rebre recíproc, de tu a tu, tot personalitzant l’acompanyament per a que tinguin un millor contacte i suport”.

Montserrat Monturiol, secretària de la Fundació Som Capaços

Tothom qui vulgui entrar a formar part de la xarxa de voluntariat amb Som Capaços pot contactar-hi “al segon pis de la Casa Mestres, al carrer del Mur número 2, o bé a través de les nostres xarxes socials d’Instagram i de Facebook”.

Dissabte, aprofitant l’esdeveniment teatral, la junta repartirà uns díptics informatius. L’entitat està perfilant també la seva presència amb una parada al Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà a la rambla de Les Bòbiles la matinal de dissabte 1 de juny.