Darrers dies per retirar les invitacions a la Trobada de la Gent Gran, que ja té 1.500 inscrits

494
Trobada Tardor Gent Gran. Foto: Grisphoto

Darrers dies per retirar les invitacions gratuïtes per assistir aquest diumenge, 19 de maig, a la Trobada de la Gent Gran de Martorell a Ca n’Oliveres, com a cloenda de la 36a Setmana de la Gent Gran. De moment, ja han retirat la seva invitació 1.500 persones de 65 anys o més, per a una jornada amb sardanes, carpes informatives d’Ajuntament i entitats, dinar de germanor i ball. Fins divendres es poden aconseguir les entrades a les Oficines d’Atenció al Ciutadà i als Esplais -al de Buenos Aires, excepcionalment, fins dissabte-.

Quant als dos esplais, poden adreçar-se al de Buenos Aires (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 5. Telèfon 93 775 32 56) o bé al de La Vila (carrer del Mur, 2. Telèfon 93 775 56 04). També es reparteixen entrades a les Oficines d’Atenció al Ciutadà: al Complex Esportiu La Vila (carrer Mestres Gomila i Reniu, 1. Telèfon 93 774 23 65); el Complex Educatiu Martorell (carrer de Josep Tarradellas, 11. Telèfon 93 775 25 38); l’Oficina d’Atenció del PMSAPM (plaça de la Vila, 27. Telèfon 93 774 00 69) o bé al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) (carrer de Gelida s/n. Telèfon 93 774 26 26).

La data límit -a l’Esplai La Vila i a les Oficines d’Atenció al Ciutadà- serà el divendres a la tarda. A l’Esplai de Buenos Aires s’estén fins dissabte a la tarda.

“És un acte que és un reconeixement de tot el poble de Martorell a la gent gran, i que ja s’ha convertit en un clàssic, i per això en fem dos: un a la primavera i un altre a la tardor”, destaca l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, qui apunta que “de moment ja hi ha més de 1.500 persones confirmades”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A la Trobada hi poden anar totes aquelles persones de Martorell de 65 anys o més, i/o jubilades. Un col·lectiu que, com apunta l’alcalde, és molt heterogeni i variat: “Hi ha gent de 65 anys i n’hi ha que han fet els 100, alguns estan a les residències i els portem fins allà amb busos gratuïts, d’altres són jubilats, i també n’hi ha molts que van als Esplais de la Gent Gran”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La Trobada “escalfarà motors, des de les 10.00h, amb una ballada de sardanes i les carpes informatives de l’Ajuntament, Puntaires, Esplais i Protecció Civil. Des de les 13.30h, se succeiran el dinar de germanor i l’actuació de Zamba Show, a les 16.30h”, explica la regidora de Gent Gran, Montserrat Salas.

Montserrat Salas, regidora de Gent Gran de l'Ajuntament

L’autobús per portar la gent gran cap a Ca n’Oliveres passarà i farà parada a la plaça de Santa Anna; Martorell Enllaç; carrer de Francesc Carmona amb Sant Sebastià; plaça de Frederic Duran; Residència Sant Joan de Déu; Plaça de les Cultures; Esplai de Gent Gran de Buenos Aires; Residència Anoia; Esplai de Gent Gran La Vila i carrer de Montserrat (cantonada amb carrer de Gomis).