Tres noms catalans podrien donar nom al nou SUV de SEAT

2158
Luca De Meo, president SEAT
Luca De Meo, president SEAT

Abrera, Aran o Tarraco són les tres propostes catalanes amb les què es podria batejar el pròxim SUV de SEAT, que sortirà al mercat a finals de 2018. Aquestes tres candidatures competiran amb altres sis finalistes: Alboran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa i Teide.

La companyia ha donat a conèixer les opcions finals entre les més de 10.000 propostes que va rebre al llarg de tres setmanes en una iniciativa pionera, en què hi va participar més de 130.000 persones de 106 països diferents. A la Fira de l’Automòbil de Frankfurt, que se celebrarà del 14 al 24 de setembre, es duran a terme les darreres votacions i es donarà a conèixer el nom guanyador.

Sistema Alexa d’Amazon

D’altra banda, el president de SEAT, Luca De Meo, ha anunciat que els models León i Ateca començaran a incorporar el sistema Alexa d’Amazon a finals d’any i a l’Ibiza i a l’Arona, durant el 2018. Seat també presentarà en societat el seu nou model Arona amb els diferents preus i configuracions.

El sistema d’intel·ligència artificial d’Amazon Alexa permet a través de la veu proveir els seus usuaris “tot tipus de suport” durant la conducció. Segons De Meo, serà la “primera vegada” que s’apliqui a Europa gràcies a l’acord entre les dues marques. De Meo també ha explicat que durant la Fira la marca oferirà més detalls sobre aquestes noves prestacions així com els plans de futur per al CUPRA R i els seus plans de futur.