El Pavelló Esportiu Municipal Can Cases ha acollit aquest matí l’acte de presentació de la Supercopa de Catalunya femenina i masculina d’Handbol, que se celebrarà a Martorell del 25 al 29 d’agost. Ha estat presidit per Cristina Dalmau, alcaldessa accidental de Martorell, Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, i Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell (CHM). Hi han assistit jugadors d’alguns dels equips participants.

Els partits que dibuixen les semifinals són, en clau femenina, l’OAR Gràcia-Handbol Sant Quirze i el FH Sant Vicenç-Balonmano Granollers. Pel que fa als nois, s’enfrontaran l’Handbol Esplugues i el FC Barcelona i l’Handbol Banyoles i el Balonmano Granollers.

Aquests partits es disputaran entre el 25 i el 27 d’agost i podran seguir-se al portal xala.cat. El dilluns, 29 d’agost, a les 19.00h, tindrà lloc la final Supercopa de Catalunya Femenina i, a les 21.00h, la final Supercopa de Catalunya Masculina. Ambdues es retransmetran a Esport 3 de TV3.

El preu de l’entrada general és de 10 euros; 6 euros per als jugadors del CH Martorell i per als jugadors menors de 12 anys; i 8 euros per als integrants Comitè Català d’Àrbitres (CCA). El CHM ven les entrades a les seves oficines de les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM), i encara hi ha temps fins al divendres 26 d’agost, de 18.00 a 20.00h. De moment hi ha prop de 500 entrades venudes.

Cristina Dalmau, alcaldessa accidental de Martorell, ha dit que “és un orgull que la Federació Catalana d’Handbol hagi triat el nostre municipi com a seu de la Supercopa. Aquest és el preàmbul de tots els actes esportius que allotjarem al llarg de 2023, ja que Martorell ha estat seleccionada Ciutat Europea de l’Esport”.

“L’activitat física i l’esport són una eina fonamental per a la construcció d’una societat millor”. La ciutat “té una gran tradició esportiva i uns equipament a l’alçada”. “Veiem l’esport com a element al servei de la salut, l’educació i la cohesió social. Creiem que és essencial per a la millora de la convivència”, ha recordat.

Cristina Dalmau, alcaldessa accidental Martorell

El president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, ha expressat que “és una gran satisfacció veure que tornem de la pandèmia més forts, per l’esforç que s’ha estat fent i que es demostra en la qualitat a la pista. Des de la Federació, hem intentat fer un pas endavant en la qualitat d’aquest esdeveniment. Recuperem el format de semifinals, amb la qual cosa tenim més equips implicats i més seguidors”.

Jaume Fort, president Federació Catalana d'Handbol

“Agrair l’aposta de la ciutat per acollir aquest esdeveniment els propers dos anys, ja que hem signat un conveni. Ens sumem a l’alegria que Martorell hagi estat triada Ciutat Europea de l’Esport 2023. Estem aquí perquè és on hem d’estar. El municipi el CH Martorell s’hi han bolcat”.

Jaume Fort, president Federació Catalana d'Handbol

Jordi Florenza, president del CH Martorell, ha remarcat que “estem molt agraïts a la Federació per confiar que Martorell sigui la seu de la Supercopa. També a l’esforç dels treballadors de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament per fer cada cop més visible aquest esport”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

“Portem dels millors equips de Catalunya i d’Espanya a aquest esdeveniment i estem molt orgullosos. Esperem que sigui un gran espectacle, que vagi tot molt bé i que guanyi el millor”, ha tancat Florenza.