Últims dies per inscriure’s a una nova edició del Torneig de pàdel Fira de Primavera

574
Torneig de Pàdel

El cap de setmana del 26, 27 i 28 d’abril se celebrarà el Torneig Fira de Primavera, que organitza el Martorell Pàdel Club. La competició, que és el torneig més important de l’entitat, tindrà lloc a les pistes de pàdel del Pavelló Municipal de Can Cases, des de la tarda de divendres fins al vespre de diumenge. El torneig té un nombre de places limitades i resten pocs dies perquè finalitzi el termini d’inscripcions.

El Torneig Fira de Primavera estarà dividit en diferents categories: 1a, 2a i 3a masculina; 1a, 2a i 3a femenina; i Sub16. Des del divendres a la tarda fins al dissabte es disputarà la fase de grups, de les diferents categories, i el diumenge es disputarà la fase final del campionat.

El coordinador del Martorell Pàdel Club, Pau Quílez, ha explicat que “el guanyador de cada categoria, des de 2a cap avall, els hi donarem una pala i al subcampió un paleter, una motxilla per guardar pala i roba de pàdel. Per als campions i subcampions de 1a, tant masculina com femenina, el premi serà econòmic: es dona 250 euros a la parella guanyadora i 150 euros a la parella finalista”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

Els interessats en apuntar-se a aquesta nova edició del Torneig Fira de Primavera ho podran fer a través del telèfon del coordinador del Martorell Pàdel Club (633 515 708) o bé apropant-se a les oficines del club (Can Cases), al carrer de Josep Vilar s/n, i fent la inscripció de manera presencial.

Els jugadors i les jugadores que hi vulguin participar hauran de pagar un preu d’inscripció: 25 euros els abonats i 35 euros els que no siguin abonats. L’entitat assegura a tots els participants un mínim de tres partits de 9 jocs i un Welcome Pack de material esportiu Joma.

Pau Quílez convida a “tots i totes a què us animeu a participar, o bé a passar pel club, perquè hi haurà un gran ambient aquell cap de setmana. Podreu gaudir de molts bons partits de pàdel a totes les categories”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

Aquest torneig de pàdel s’emmarca en els actes organitzats a Martorell per la Fira de Primavera, que se celebrarà del 26 d’abril al 5 de maig de 2024.