Un espectacle infantil i un concert líric amenitzen el dilluns festiu

268

Aquest dilluns de Fira de Primavera, la companyia Ponten-Pie ha representat l’espectacle infantil Loo a la Nau 2 de Ca n’Oliveres en dues funcions, a les 12.00 i a les 13.15h. Una peça de gran potència visual, i minimalista, on la plasticitat evoca imatges inèdites del desert i la seva formació.

“És un espectacle pensat per experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial. Un document poètic i inèdit, mirat amb lupa, sobre el com i el perquè el vent desertitza, una peça de gran potència visual, i minimalista, on la plasticitat evoca imatges inèdites del desert i la seva formació”, apuntava la responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, Anna Porta.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

I a les 19.00h, el públic d’El Progrés ha vibrat amb l’actuació de Laura Cruz dins el cicle M’Clàssics, organitzat per Joventuts Musicals de Martorell i la Regidoria de Cultura. La guanyadora del Concurs de Cant Josep Palet 2019 ha ofert un recital on ha estrenat una obra inèdita sobre un poema de Francesc Pujols, musicat per Raquel Garcia Tomàs.