Un vent protagonitza el nou espectacle infantil de La Xarxa Martorell per dilluns

135
'Loo', de la Cia Ponten Pie
'Loo', de la Cia Ponten Pie

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell presenta Loo, un espectacle de la companyia Ponten Pie que se celebrarà dilluns vinent a la Nau 2 de Ca n’Oliveres en dues sessions, a les 12.00 i a les 13.15h. És la cinquena de les set propostes de la present temporada de teatre infantil i juvenil a casa nostra. Es destina per a un públic d’entre 2 i 5 anys.

Loo és un vent asiàtic, càlid i sec que actua a les tardes d’estiu, i l’espectacle una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans. Deixar vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, fulminant per sempre més la seva possibilitat de navegar.

“És un espectacle pensat per experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial. Un document poètic i inèdit, mirat amb lupa, sobre el com i el perquè el vent desertitza, una peça de gran potència visual, i minimalista, on la plasticitat evoca imatges inèdites del desert i la seva formació!, com apunta la responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, Anna Porta.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

Aquest espectacle s’inclou en l’abonament de la temporada. Per a la resta de públic, els tiquets es poden adquirir a entrades.martorell.cat, al preu de 3 €, anticipada general; 2,5 €, anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); 4 €, taquilla, i gratuït per als menors de 12 anys. Se seguiran tots els protocols de salut i seguretat.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

Ponten Pie és una companyia creada i dirigida per l’actor Sergi Ots, per donar forma a projectes personals relacionats amb les arts escèniques. Va néixer per buscar una interpretació i posada en escena inusual i diferent, intentant arribar al públic d’una manera particular, implicant-lo directament en la història i combinant diverses disciplines teatrals.