Un total de 18.490 martorellencs estan cridats a les urnes aquest dijous 21D

1067
Eleccions al Parlament de Catalunya
Eleccions al Parlament de Catalunya

El cens electoral a Martorell és de 18.490 persones, una xifra que representa un increment de 167 electors respecte els darrers comicis autonòmics del 27 de setembre de 2015, quan n’hi havia 18.323. Es manté la xifra de 12 col·legis electorals, però la consideració de jornada no lectiva ha causat dues modificacions d’espais: el 21D no seran col·legi electoral la Llar d’Infants Les Torretes ni tampoc el Mercat Municipal Les Bòbiles. Els votants de Les Torretes hauran de dirigir-se a la Biblioteca Martorell, mentre que els que habitualment voten al Mercat Municipal s’hauran de dirigir al col·legi Mercè Rodoreda.

Així, els col·legis electorals seran: Oficines de l’Ajuntament; Casa de Cultura; Antiga Escola Montserrat; Institut Pompeu Fabra; Col·legi Vicente Aleixandre; Instal·lacions Esportives Municipals; local de l’Associació de Veïns del Pla; Centre Cultural; Biblioteca Martorell; Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; Complex Educatiu Torrent de Llops i Col·legi Mercè Rodoreda. En total es desplegaran 35 meses electorals.

Acompanyament de Creu Roja a persones grans i/o amb mobilitat reduïda de Creu Roja

Creu Roja Baix Llobregat Nord ha habilitat, com és habitual, el servei de transport adaptat per acompanyar a votar a les persones amb problemes de mobilitat. Els voluntaris de l’entitat seran els encarregats d’acompanyar les persones, que ho hagin sol·licitat prèviament, fins al seu col·legi electoral i de la posterior tornada al lloc d’origen. Els interessats poden sol·licitar el servei a través del 937 750 550. El servei es pot sol·licitar fins aquest dimecres, 20 de desembre.

Mitjançant aquest servei, Creu Roja contribueix a garantir el dret de vot de forma secreta de les persones amb problemes de mobilitat. El servei el fan extensible als veïns de Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteves Sesrovires.

Gairebé 70 infants s’apunten al casalet ‘El dia 21 juguem’

L’Ajuntament de Martorell organitza un casalet infantil a les escoles Lola Anglada i Juan Ramón Jiménez per atendre als infants de les famílies que, en aquest dia no lectiu, tinguin dificultat per atendre als seus fills. S’hi ha inscrit prop d’una setantena de nens i nenes. El casalet ‘El dia 21 juguem’ s’adreça a infants des de P3 a 6è i cobrirà el mateix horari escolar, de 09.00 a 12.30h i de 15.00 a 16.30h, amb servei d’acolliment de 08.00 a 09.00h. Tots els nens i nenes podran gaudir d’una activitat lúdica i educativa, adaptada a la seva edat. El mateix servei ofereix, de manera opcional, el servei de menjador.