Una cinquantena de botiguers del Nou Martorell participen a la Fira de Nadal a Les Bòbiles

1173

Parades de roba, material esportiu, sabates, joguines, objectes de regal, flors i plantes, videojocs, viatges, complements i food track s’han desplegat, durant tot aquest diumenge a la rambla de les Bòbiles. És la sisena Fira de Nadal de l’Associació Nou Martorell que han posat les seves parades al carrer per fomentar les vendes nadalenques dels seus comerços. Aquest migdia s’hi ha passejat el tinent d’alcalde Adolf Bargués i els regidors de govern, Núria Canal, Míriam Riera i Sergi Corral.

Una cinquantena d’establiments associats a l’eix comercial del Nou Martorell han organitzat la Fira de Nadal amb l’objectiu de promocionar els seus productes i incrementar les vendes de cara a la campanya nadalenca. Com a novetat, aquest migdia s’ha repartit caldo i, aquesta tarda, s’oferirà xocolata calenta a tots els visitants. Pels més petits, s’ha previst un espectacle d’animació infantil amb Pipo i Bufa i un espai de ludoteca.

La Fira de Nadal de la rambla de les Bòbiles també té un component solidari i els visitants poden fer un donatiu per a la campanya Martorell amb els 25 anys de la Marató de TV3, que ja compta amb una vuitantena d’entitats adherides que mobilitzen més de 600 voluntaris. L’escenari central d’aquesta campanya serà, el diumenge 18 de desembre, al carrer d’Anselm Clavé.

Els membres del Patronat de la Cavalcada de Reis també aprofiten la fira dels botiguers Nou Martorell per exposar la panera que sortejaran en combinació amb el sorteig extraordinari del nen del 6 de gener de 2017. Les participacions costen 1€ i cada papereta conté 8 números.

Xecs regal pels clients del Nou Martorell

Els comerciants han començat a repartir butlletes que poden contenir xecs-regal de 10 o 20€ i sortejaran un premi de 1.000€. D’aquesta manera, l’associació vol promoure el consum nadalenc entre la setantena d’establiments que té associats. Per això, des d’ara i fins el 29 de desembre ja està en funcionament una campanya que repartirà 9.000 euros -3.000 més que l’any passat- en xecs regal als seus clients, a consumir en aquestes botigues.

El president del Nou Martorell, Marc Casasayas ha explicat que “per les compres que facin els clients obtindran una butlleta, que pot contenir un dels 200 premis de 20 euros o un dels 400 premis de 10 euros”. En el cas de no tenir premi, “es podrà dipositar la butlleta en una urna i entrarà en un sorteig d’un xec per valor de 1.000 euros”, ha afegit Casasayas. El sorteig es farà el dissabte 31 de desembre a les 12.00h al Mercat Municipal Les Bòbiles. Aquest i la resta dels xecs premiats s’hauran de consumir abans del 5 de gener de 2017.