Una cinquantena d’infants interpreta un musical a la cloenda del ‘Summer Dance’

805

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural ha acollit aquest dijous la cloenda del Summer Dance, dins les activitats lúdiques i esportives d’estiu del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP). Hi ha participat una cinquantena de nens i nenes que han interpretat, davant els seus familiars i amics, un musical.

Una cinquantena d’infants ha participat durant el juliol del Summer Dance a les instal·lacions de l’escola Juan Ramón Jiménez i a la piscina d’estiu. L’objectiu ha estat donar a conèixer i practicar un ampli ventall d’estils de ball, com ara hip hop, aeròbic, dance hall, voguin, dansa contemporània o jazz, així com taller de maquillatge, escenografia, expressió corporal o improvisació.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, ha explicat que “el fil conductor ha estat el muntatge d’un musical que han interpretat aquest dijous davant els seus familiars. Els participants han cantat, han fet coreografies i esquetxos teatrals”. Demà divendres tancarà definitivament l’activitat amb una refrescant sessió de jocs aquàtics.

Estimular les capacitats físiques del nens i nenes

El Summer Dance ha estimulat les capacitats físiques bàsiques (agilitat, força, resistència, coordinació i flexibilitat) d’una cinquantena d’infants. Els menuts han après i millorat el control de la postura, el domini del propi cos, l’execució de moviments i la sincronia amb el ritme musical. Han augmentat la memòria coreogràfica i han reforçat la capacitat de relacionar-se amb el grup.

El Summer Dance s’inclou dins el programa d’activitats lúdiques i esportives d’estiu del PMSAP en què hi participen 1.103 nens i nenes. En només tres anys, gairebé s’ha doblat el nombre d’inscrits.