Unes 200 persones celebren el final de curs de la Fundació Arc de Sant Martí

314
Sopar-Festival fi de curs Fundació Arc de Sant Martí

Aquest vespre, la Fundació Privada Arc de Sant Martí ha celebrat el final de curs amb el tradicional sopar i espectacle benèfics a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. La vetllada ha inclòs sopar, actuacions, i la tómbola benèfica, en què hi han col·laborat diversos comerços martorellencs i els aproximadament 200 assistents.

Als volts del 20.30h, les portes de la Nau 2 s’han obert per rebre a tots els usuaris, famílies, voluntaris i amics de la Fundació Arc de Sant Martí, en aquest tradicional festival per celebrar el final de curs. Tal com ha remarcat Rosa Cadenas, gerent de la Fundació, aquesta cita és molt important i conté “molts tipus de sorpreses”. “Per una banda, es tracta d’un sopar entre amics i familiars, en què compartim taula i ens reunim amb gent que fa temps no veiem”.

Per altra banda, a més dels àpats i els retrobaments, “han estat els espectacles, que són molt divertits”, tal com ha remarcat Cadenas. Els nois i noies usuaris de la Fundació s’han organitzat per grups i han pujat a l’escenari per delectar el públic amb els balls que han organitzat al llarg de l’any a càrrec de l’artista Carme Vea de l’Espai Dansa.

Finalment, un dels plats forts de la nit ha estat la tómbola benèfica, que ja s’ha convertit en un clàssic, en què “els comerços i empreses de Martorell han donat obsequis dels seus establiments per sortejar-los durant l’espectacle, en total 26 lots. Així, els assistents, a més de gaudir d’una estona de retrobament al voltant de la taula, si li toca, s’endurà un premi”. “Tot el que es recapti serà a benefici de futurs projectes que ja tenim en ment des de la Fundació, per millorar la vida de les persones amb discapacitat i de les seves famílies”, tal com ha confirmat Cadenas.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

Quant al festival de ball, Cadenas ha destacat “que enguany, com a novetat, es tracta d’una actuació de final de curs, ja que al llarg de tot l’any l’artista Carme Vea ha preparat tots els números, fent activitats i tallers, per ensenyar als nois i noies tècniques de ball i consells per ballar a dalt de l’escenari”.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

La Fundació Privada Arc de Sant Martí es dedica a la promoció i foment de la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social, de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Els seus objectius són impulsar, fomentar, crear i administrar, tota mena de centres, serveis i activitats destinades a l’atenció i promoció dels drets de la persona amb discapacitat intel·lectual, donant a conèixer la dimensió del problema a la comunitat, per tal que aquesta accepti a les persones afectades i els doni el suport necessari; col·laborar amb les entitats i organismes públics i privats, orientats a fins similars, i, en general, desenvolupar activitats i gestions que directament o indirectament, contribueixin al compliment dels seus fins socials.

Per qui en vulgui saber més, pot consultar personalment a l’edifici, en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, a l’avinguda Camí Fondo, número 18, o trucant al telèfon: 937 735 873.