Uns 10 estudiants del Grau d’Arqueologia de la UB finalitzen les pràctiques a Santa Margarida

1486

Després de la campanya d’excavacions, que va començar el 3 de juliol i va acabar el 20 del mes passat, una desena d’estudiants ha dut a terme les pràctiques del Grau d’Arqueologia de la Universitat de Barcelona (UB) al jaciment de Santa Margarida, del 16 fins al 26 d’agost, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Martorellencs.

El vicepresident  del Centre d’Estudis Martorellencs Alfred Mauri, ha explicat que el jaciment martorellenc és des de fa cinc anys un dels escenaris per fer-hi les pràctiques. “Santa Margarida, més enllà del procés de recerca en el projecte d’investigació global, és un dels jaciments que s’ofereixen per realitzar aquestes pràctiques. Els estudiants resideixen a Santa Margarida i fan, a petita escala, un projecte de recerca”, explica.

Alfred Mauri, vicepresident Centre d'Estudis Martorellencs

El projecte dels estudiants que han estat a Martorell abasta des de la planificació fins a l’execució de les pràctiques i la memòria que recull els seus progressos. Més endavant, lliuraran aquesta memòria. El Centre d’Estudis Martorellencs  podrà beneficiar-se de les conclusions del treball que els estudiants han fet els darrers dies, segons explica Mauri.

Alfred Mauri, vicepresident Centre d'Estudis Martorellencs

A partir de la propera setmana, el Centre d’Estudis Martorellencs farà balanç de la campanya d’excavacions de l’estiu i lliurarà els resultats al Departament de Cultura. El projecte de recerca del període 2018-2021 començarà per al CEM a principis del mes de setembre. El període anterior acaba enguany i la seva memòria es lliurarà el mes de gener.