Uns 800 participants correran diumenge la 24a Cursa de Martorell

705
Cursa Martorell 2022

El proper diumenge, 19 de novembre, tindrà lloc la 24a Cursa de Martorell, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell i el Martorell Atlètic Club. La cita, amb punt de sortida al carrer de Josep Vilar, a les 10.00h, comptarà amb uns 800 corredors participants, polvoritzant rècords d’assistència.

La Cursa de Martorell inclourà la modalitat dels adults -amb la prova popular dels 5 Km i el 10è Campionat de Catalunya de 5K (que té un reglament de la Federació Catalana d’Atletisme)-, i les curses infantils: la Cursa A (sub 14 i sub 16, de 1.300 metres de longitud); la B (per als sub 10 i sub 12, de 700 metres) i la C (per als sub 6 i sub 8, de 580 metres).

El recorregut serà com l’any passat, amb sortida al carrer de Josep Vilar; carrer de Sant Sebastià; Can Cases; Comte de Llobregat; Joan Serrats; Torrent de Llops; Frederic Duran; Joan Cererols; Compositor Vives; Francesc Pujols; Doctor Massana; plaça del Vi; Doctor Lluís Gayà; Pintor Sert; Rosa dels Vents; Fèlix Duran i Canyameres; Tenor Palet; Lluís Requesens; Passeig de Catalunya; Corbera de Llobregat; Joan Maragall; Josep Tarradellas; Francesc Riera; Frederic Duran; Pep Ventura.

El responsable tècnic de la Cursa, Nacho Pinedo, assegura que “és un gran repte logístic perquè tindrem un centenar de persones més de l’habitual. Esperem una cursa molt competida perquè tindrem un cap ràpid i fort, amb atletes com Xavi Tomasa, Pol Espinosa, Toni Baños, Cristina Shiba o Laura Rodríguez, guanyadora de la Behobia de Sant Sebastià diumenge passat”.

Nacho Pinedo, responsable tècnic Cursa Martorell

Sobre el recorregut Pinedo afirma que “els primers dos quilòmetres compten amb una pujada pronunciada, però molt plàcida i planera després”, i en destaca “el caràcter popular”. Per això, junt amb el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) es van organitzar entrenaments dirigits al Parc de La Sínia per ajudar i donar consells sobre com preparar la cursa. Aquests van tenir lloc els dies 15 i 29 d’octubre i 5 de novembre.

La Cursa dels adults i el 10è Campionat de Catalunya de 5 Km començaran, a les 10.00h. Les proves per als infants es faran a les 11.00h (Cursa A), 11.15h (Cursa B) i 11.25h (Cursa C) amb circuits al voltant de la plaça de Frederic Duran.