Xavier Deltell repassarà les cançons de la seva vida, en clau d’humor, al xou ‘Música maestro!’

953

El cicle Monoloaddictes de la Regidoria de Cultura convida, aquest divendres (22.30h) al Centre Cultural, a l’humorista Xavier Deltell amb l’espectacle Música Maestro!. El monologuista fusionarà música i humor, ball i improvisació, per tel d’explicar el significat que amaguen les cançons populars que ens han acompanyat durant les nostres vides. Sintonies que hem cantat en multitud d’ocasions, però que no ens hem parat a analitzar-ne el contingut.

Xavier Deltell farà “un repàs a les cançons que han estat presents a la meva vida, des de les típiques de l’estiu, de les quals Georgie Dann n’ha estat precursor, al reggaeton, que agradarà al públic més jove. És un espectacle per a tots els públics. Analitzo la lletra i el missatge que ens envien, i que sovint pot portar a equívocs. És un espectacle apte per a tots els públics”, ha dit. La interacció i la gestualitat seran dues de les senyes d’identitat d’aquest xou, en què es farà partícip l’espectador en tot moment.

Xavier Deltell, humorista

“La nostra vida és com una banda sonora. Moltes vegades diferents cançons estan presents en moments de la nostra vida. Vaig pensar que estaria bé recuperar-les, tot i que cadascú té les seves de cançons, i en comptes de fer-ho amb nostàlgia, fer-ho amb humor”, ha indicat.

Xavier Deltell, humorista

Xavier Deltell és un dels humoristes amb més experiència i un habitual de la televisió. Els seus inicis es remunten l’any 1975 als programes radiofònics de Cadena SER Barcelona, en els què fa forjar la seva faceta còmica. Posteriorment, va ser reporter al programa Crónicas Marcianas (Telecinco), durant vuit anys, i col·laborador dels espais Efectes Secundaris (TV3), Latrevisión (Telecinco), ¡ Mira quién baila! (TVE), U.V.E. (Cuatro) i Me Resbala (Antena 3). Com a actor, ha participat a La que se avecina (Telecinco), La Hora de José Mota (TVE) o a les pel·lícules de la saga Torrente de Santiago Segura. Ha fet diferents obres teatrals: Uno más uno no son dos, Comedy Zoo, Deja vu, deja va, i Y si no, nos enfadamos.

Xavier Deltell, humorista
Monoloaddictes. Xavier Deltell
Monoloaddictes. Xavier Deltell