Andreu Casanovas parodiarà ’50 sombras de Grey’ al Monoloaddictes de dissabte

1412

L’humorista Andreu Casanovas desmuntarà dissabte, a les 22.30h, al Centre Cultural el mite de la novel·la 50 sombras de Grey amb el monòleg 50 sombras de Andreu 2, dins el cicle Monoloaddictes de la Regidoria de Cultura. L’espectacle reviu els millors moments de la polèmica novel·la d’E.L James, i es dirigeix tant a fans com a detractors del llibre més venut dels últims anys.

En aquesta segona entrega, Casanovas es transforma en el senyor Grey, acompanyat d’Anestèsia, alter ego de la senyoreta Steele, personatge interpretat per Beatriu Castelló. Tots dos enterren, amb l’humor com a fil conductor, la llegenda de l’apassionada història de la parella més llegida.

El còmic explica que “se’m va ocórrer fer aquest monòleg fent un primer text de 10 minuts sobre la novel·la. Vaig pensar que donaria per fer un espectacle sencer, i així va ser”. Creu que llibre “va ser un boom”, però que n’hi ha de millors en el gènere de novel·la eròtica. De les dues entregues cinematogràfiques, es queda amb la segona part en trobar-la “més entretinguda”.

Andreu Casanovas, humorista

A l’espectacle critica “al fantasma d’en Grey”, ja que “en el dia a dia a la majoria de gent li queda molt lluny aquesta relació”. Assegura que els espectadors trobaran “riures, humor i bon rotllo, així com vàries disciplines en un mateix xou: improvisació, interacció amb el públic, esquetxos i un concurs”.

Andreu Casanovas, humorista

Andreu Casanovas va estudiar Hostaleria i s’hi va dedicar durant uns anys, fins que va començar a preparar textos i a participar a micròfons oberts. Aleshores, va descobrir l’adrenalina del contacte amb el públic i va decidir formar-se fent un curs de monòlegs per canviar una feina per l’altra. “Aquesta és una feina proporcional”, diu, “quan més hi inverteixes, més reculls”.

Les entrades per veure 50 sombras de Andreu costen 12 euros anticipades a la Llibreria Miró (carrer de Francesc Santacana, 12); Cafeteria Coco (carrer del Doctor Trueta, 1); en línia a: www.ticketea.com. El preu a taquilla una hora abans de l’espectacle és de 15 euros.

Monoloaddictes. '50 sombras de Andreu'
Monoloaddictes. ’50 sombras de Andreu’