Anual Flaixbac torna a la Nau 2 amb Scorpio, Vicco, The Tyets i La Pegatina

802

Una vegada més, la festa Anual Flaixbac del Grup Flaix torna a Martorell per viure una nit inoblidable aquest dijous 27 d’abril, a partir de les 20.30h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. En aquesta ocasió, podreu gaudir en directe dels èxits d’Scorpio, Vicco, The Tyets i La Pegatina. L’acte s’inclou dins la Fira de Primavera 2023. Les entrades estan exhaurides i s’espera l’assistència d’unes 1.500 persones.

Scorpio, va participar a la primera edició del programa Eufòria de TV3. Influenciada per diferents gèneres com el pop, l’R&B, o la música urbana, i inspirada per referents icòniques com Beyoncé o Rihanna, ha tret recentment el seu disc Antares i el seu tema Deja vu rebenta llistes. Una cançó que parla dels somnis d’aquella nena petita que s’imaginava, mentre es mirava al mirall, gravant cançons i actuant davant de milers de persones. Amb aquesta primera cançó ja ha començat a fer del somni, una realitat.

La veu de Vicco s’ha instal·lat a les nostres vides com aquell qui res. Des que va treure Nochentera, aquesta cantant de Tiana ha captivat el públic. L’artista s’ha confirmat com una de les protagonistes importants d’aquest tram inicial de 2023. Nochentera va formar part de l’elenc de possibilitats per anar a Eurovisió, i ara suma una novetat al seu projecte, amb Me muero por ti.

The Tyets ho estan petant tant, que s’han passat el joc, sobretot des que van treure el seu primer gran èxit De l’1 al què. Més tard van publicar Bailoteo i ja després han acabat d’explotar fusionant el reguetón amb la sardana amb Coti x Coti. Tot un seguit de cançons que formen part d’un nou disc que és espectacular i que es diu Èpic Solete. El creixement meteòric d’aquest duet de Mataró està sent realment impressionant.

La Pegatina està d’enhorabona. El grup de Montcada i Reixach ha decidit ampliar el seu incalculable nombre de cançons, amb un nou disc de sis temes anomenat La Meva Gent. Després de gairebé 20 anys, no són poques les melodies i lletres signades per un grup històric de casa nostra, que han viatjat per mig món gràcies a la seva música. Ara tindrem una nova oportunitat de gaudir del seu talent, i dels seus himnes més coneguts com per exemple les mítiques Mari Carmen, El Gat Rumberu, Y volar

La Nau 2 es troba a tres minuts caminant de l’estació de FGC Martorell Central, la qual cosa fa que es converteixi en una molt bona opció per desplaçar-te si vols venir a gaudir de la festa, i oblidar-te de conduir. A més, és l’opció més sostenible. L’obertura de portes del village es farà a partir de les 19.00h i podreu gaudir dels diferents foodtrucks del recinte fins a l’inici del concert, i un cop s’acabi també.

Pol Truke, membre del Grup Flaix, explicava que “venim amb artistes molt importants com són Scorpio, Vicco, The Tyets i la Pegatina. Estem encantats de tornar a Martorell després de la gran acollida a la Festa del Roser, amb aquesta aposta per la millor escena musical catalana”.

Pol Truke, membre Grup Flaix

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un tutor legal per entrar a l’esdeveniment. Aquí podeu descarregar-vos el formulari que haureu de presentar a l’entrada.

L’Anual Flaixbac està organitzada pel Grup Flaix, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, Singapore Airlines i Seat Martorell Motor – Grup Lesseps.