Bombers de Martorell (REMSud) guanyen el 13è Concurs de Restacat en Accidents de Trànsit

7627
Regió d'Emergències Metropolitana Sud
Regió d'Emergències Metropolitana Sud

L’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud (REMSud), del qual en formen part efectius del parc de Bombers de Martorell, ha estat el primer classificat en la 13a edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que es va celebrar la setmana passada a les instal·lacions de l’empresa Desguaces la Cabaña de Vilanova del Vallès. El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip de Terrassa i, el tercer, per l’equip del parc de Granollers.

En la categoria de millor comandament, el primer ha estat de l’equip de la REMSud, el segon l’equip de Terrassa i la tercera posició ha estat pel comandament de l’equip de Lleida. La REMSud ha estat valorat com a millor equip tècnic, seguit per l’equip de Terrassa, que ha obtingut el segon lloc, i l’equip de Rubí, que ha quedat en tercera posició. Finalment, el sanitari de l’equip del parc de Granollers ha estat el millor valorat del concurs. El segon lloc ha estat pel sanitari de l’equip de la REMSud i el tercer pel sanitari de l’equip de Terrassa.

La REMSud, com a millor equip classificat dels Bombers de la Generalitat, té accés directe per participar al 13è Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que tindrà lloc els propers 4 i 5 de maig a València.

El 13è Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit ha estat organitzat pel Cos de Bombers de la Generalitat i el Cos de Bombers de Barcelona amb la col·laboració de la Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico (APRAT), que hi ha aportat els jutges i els criteris de valoració.