Comencen els campus d’estiu de les entitats esportives amb més de 300 participants

1834
CF Martorell
CF Martorell

L’esport de casa nostra no s’atura, tot i no haver-hi competició. Els clubs esportius martorellencs han iniciat aquest dilluns la seva oferta d’activitats estiuenques, que s’allargaran fins a finals de juliol, i que es repartiran a tots els equipaments esportius del municipi. Els campus combinaran entrenaments i activitats més lúdiques.

Joan Bou, coordinador del Departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM), destaca que “les entitats fan una oferta de cinc setmanes, que pot anar ‘in crescendo’, i que dona la possibilitat de practicar tot tipus de disciplines esportives”. Les activitats han engegat de manera òptima, segons Bou, qui espera “que els infants gaudeixin d’aquesta gran oferta, que completarem amb els serveis propis del PMSAPM a partir de la setmana vinent, que surtin satisfets, facin esport i salut”.

Joan Bou, coordinador Departament d'Esports PMSAPM

El Club de Futbol Martorell ha arrencat el seu campus per a nens i nenes de 4 a 14 anys, en torn de matí o tarda. Un centenar d’inscrits gaudiran d’un curs de tecnificació en futbol basat en els valors de l’esportivitat i el gaudi de l’activitat física. Les activitats estan organitzades per grups d’edat, i comptaran amb una sortida setmanal a la piscina d’estiu i un programa especial per a la tecnificació de porters.

El Club Handbol Martorell compta amb 68 practicants, que faran activitats pròpies d’aquest esport i prendran part a dos torneigs: la Granollers Cup (del 27 de juny al 2 de juliol) i el Torneig Internacional Sant Esteve Sesrovires (del 14 al 18 de juliol). Els participants realitzaran sortides, els dimarts, i marxaran a la piscina d’estiu, els dijous, per fer activitats més refrescants. A les tardes, el club seguirà duent a terme entrenaments per preparar la temporada vinent.

Campus CB Martorell
Campus CB Martorell

El Club Bàsquet Martorell ha donat el tret de sortida al seu campus amb 55 participants. Aquest estiu, proposen experimentar la jornada ‘Workout camp’ durant una setmana (del 3 al 9 o del 10 al 16 de juliol) al Pavelló Esportiu Municipal. Aquest campus acull jugadors de categories 1998-2012 i els entrenaments estaran enfocats a evolucionar els fonaments del bàsquet, sempre amb l’ajut dels coordinadors i tècnics. El Club Bàsquet La Mercè compta amb 35 participants al seu campus multiesport.

El Club Natació Martorell inicia el seu campus amb 51 inscrits. Els nens i nenes realitzaran activitats aquàtiques i terrestres. Treballaran natació, waterpolo i pàdel, i faran tallers de foment de la creativitat. Els dijous de cada setmana, marxaran d’excursió: a la platja, a l’Illa Fantasia, al Parc d’Atraccions del Tibidabo, al Bosc Animat…L’objectiu principal d’aquest campus és la millora tècnica dels participants, mitjançant la combinació de l’experiència de l’esport de competició, les activitats i els tallers.

Una trentena de jugadors viuran les activitats d’estiu que ha preparat el Sala5 Martorell, que comptaran amb monitors col·laboradors de luxe com Valter, entrenador del club, Yeray Guardia, porter del Braça B, Marc Escalante, jugador del juvenil i Rubén Melero, jugador i entrenador del club. També convidaran jugadors de la primera divisió nacional de la LNFS.