El ciclista martorellenc Juanjo Agüero, medalla de plata als Campionats d’Espanya

2868
Campionat d'Espanya. Foto: Aldro Team
Campionat d'Espanya. Foto: Aldro Team

Juanjo Agüero ha aconseguit la medalla de plata en la prova en línia elit dels Campionats d’Espanya que s’han celebrat aquest diumenge a Soria. El ciclista martorellenc entrava darrera de Sergio Rodríguez (Fundació Euskadi), amb Gonzalo Serrano (Caja Rural) completant el podi. L’altre representant de l’Aldro Team, David Civera, deixava la carrera aviat.

Segons informa l’Aldro Team al seu web, el martorellenc va aguantar molt bé el pas de quilòmetres, reservant forces per al moment decisiu, en una carrera que superaria els 215Km. Quan estava a punt d’acabar la penúltima volta al circuit, Movistar imposava un alt ritme que tallava l’escamot amb una trentena de ciclistes, aprofitant una zona de vent.

En aquest grup es posicionaven només tres ciclistes d’elit, que serien els qui aconseguissin del podi. Descartat Serrano per un problema al maluc, Agüero no va poder seguir l’estela de Rodríguez en la pujada final, però es feia amb un lloc al podi, millorant la tercera plaça, aconseguida l’any passat a Alacant com a Sub23.