Incendi a les neveres d’un supermercat de La Vila sense causar ferits

4276
Incendi supermercat La Vila
Incendi supermercat La Vila

A primera hora d’aquest matí, un incendi ha cremat els motors de les neveres d’un supermercat de Martorell sense causar ferits. L’avís s’ha produït quan passaven pocs minuts de les 06.00h. Fins al lloc de l’incident, situat a la Plaça de la Vila número 54, s’hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

El regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Martorell, Josep Casasayas, explica que s’ha desallotjat la finca de manera preventiva ja que els bombers han pogut apagar el foc amb rapidesa. Els danys han estat mínims i l’origen del foc estaria en els motors de les neveres de l’establiment.

Josep Casasayas, regidor de Seguretat Ciutadana

Com a conseqüència del fum, s’han hagut d’evacuar sis veïns que resideixen a la part superiors del local sinistrat. Segons Casasayas, un cop extingides les flames, i després que els Bombers hagin comprovat que l’estructura de l’edifici no presentava danys, els veïns han pogut tornar als seus habitatges.

Josep Casasayas, regidor de Seguretat Ciutadana