Miquel Fusalba: “Pujar a LEB Plata és un projecte de tot Martorell”

2173
Miquel Fusalba, president CB Martorell
Miquel Fusalba, president CB Martorell

El president del Club Bàsquet Martorell, Miquel Fusalba, confirma que el primer equip jugarà a LEB Plata la temporada vinent. Els blaus volen que tot Martorell es bolqui amb l’ascens aconseguit, per primer cop a la seva història, el passat mes de maig a Villaviciosa de Odón (Madrid), i després de rubricar una temporada impecable amb els triomfs a Lliga Catalana EBA i Lliga EBA.

Fusalba assegura, als micròfons de Ràdio Martorell, que el club pot assumir el cost de l’ascens de categoria, gràcies a la col·laboració econòmica i de gestió de l’Ajuntament de Martorell, així com al suport dels espònsors. Els patrocinadors actuals estan disposats a apujar la dotació econòmica i el club n’ha emparaulat de nous, tot i que els farà públics quan els contractes estiguin signats.

El CB Martorell podria ser l’únic equip català que jugui el proper curs a LEB Plata, en cas que el CB L’Hospitalet no acabi pujant per la renuncia d’algun equip, cosa que ha d’acabar de confirmar-se el proper 17 de juliol, segons declara el president.

El tècnic Adrià Alonso ja ha tancat la renovació amb el club i “fa temps que treballa amb incorporacions noves que reforcin l’equip, tot i que volem mantenir la màxima base de la plantilla”, indica Fusalba, qui també destaca la intenció de mantenir, per tercer any consecutiu, la vinculació amb el CB Manresa.