Comencen les obres de millora de la plaça de Santa Maria al barri de Can Cases de Martorell

1117
Plaça Santa Maria

L’Ajuntament de Martorell comença aquest dilluns les obres de millora de la plaça de Santa Maria, al barri de Can Cases, amb l’objectiu de fer-la encara més agradable, renovant-hi el paviment i ampliant-ne la zona verda existent. Està previst que el treballs estiguin enllestits a l’abril.

“L’equip de govern estem convençuts que la millora de l’espai públic comporta sempre més cohesió social i més qualitat de vida i per això seguim per aquest camí de renovar i millorar la via pública a tot el poble”, ha declarat l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa.

Abans de començar les obres, l’equip de govern s’ha reunit amb l’associació de veïns del barri per explicar-los les actuacions que es duran a terme en aquesta gran plaça esglaonada, situada en un punt cèntric del barri de Can Cases, i que conclouran en un espai públic renovat i de qualitat per a tothom.

“Som conscients dels inconvenients que les obres poden causar i demanem comprensió per les possibles molèsties, però estem convençuts també que tot és a fi de bé”, ha afegit l’alcalde.

Concretament, a la plaça de Santa Maria s’hi repararan totes les zones malmeses pel pas del temps, s’hi col·locarà nou mobiliari urbà i s’hi renovarà l’arbrat; s’hi crearà una nova zona de gespa a la part superior i s’hi col·locaran jardineres laterals a l’àmbit de les escales.

També s’ampliarà el parc infantil, que es millorarà amb jocs nous i una font d’aigua, i s’ampliarà per la part baixa perquè s’hi puguin desenvolupar diferents activitats del barri.

“Aquesta intervenció es fa en paral·lel a altres obres que estem duent a terme en el marc del manteniment dels carrers del barri i de tot el municipi, que tenen com a objectiu tenir una ciutat endreçada i neta amb un espai públic de qualitat”, ha reblat Fonollosa.